E.Y.E.: Debütáló mozgókép

2009. április 10.
2.7241
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Streum On Studio alkalmazottainak dolgos kezei alatt készülődik az E.Y.E., ami nemrégiben esett át hivatalos bejelentésén, megjelenése pedig a hátara maradt tavaszi hónapokban esedékes, tehát vagy áprilisban vagy májusban.

A PC exkluzív alkotás egy FPS/RPG keverékként lett jellemezve a bejelentés időszakában, amit azóta is hangoztatnak az illetékesek, elég csak megnézni a debütáló videó utolsó képsorait, ahol szintén ki van emelve a stílus meghatározása.

Ha azonban végignézzük a kicsit rossz minőségű filmecskét, akkor elég nagy kételyek lehetnek bennünk a besorolással kapcsolatban, ugyanis FPS-nek FPS, de az RPG elemekből sok mindent nem láthattunk, magyarán biztosan a fejlődési rendszer beépítése miatt akasztották rá ezt a jelzőt, a többi megmaradt a szokásos "halomra gyilkolok mindenkit" first person shooternek.

A mindenhol Fallout 3 hasonlításokba ütköző program nem kecsegtet túl sok jóval, de egy laza kis szórakozásnak teljes mérétkben meg fog felelni, ha pedig nem hiszed el, akkor nézz bele a debüt videóba. Íme:

#tv#
2 hozzászólás

Maniac

16 éve, 3 hónapja és 6 napja

Nem nem, elviekben nem áprilisi tréfa, és tényleg elég hááát, hogy is mondjam, idézlek téged: "tré"...

válasz erre

Vendég

16 éve, 3 hónapja és 6 napja

Hát én gametrailersen láttam hd ben ezt a trailert. Hát azt gondoltam ápr.1 -i tréfa. Iszonyat tré. A mozgásanimációk valami gyalázato, ilyen rosszakat nem láttam sokéve, a garfika meg jó ha megüti az ezredforduló szintjét. Rémes. De a többi ottani kommetező is áprilisi tréfának vélte... úgy látom nem az. Na ez viszont így már vicc.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljamarco profiljaXTomiX0029 profiljaKisember001 profiljaBotyi profilja