E.Y.E.: Átesett a hivatalos bejelentésen

2009. április 03.
1.7741
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az E.Y.E.

egy érdekes projektnek ígérkezik, egyenesen a Streum On Studio műhelyéből. A PC exkluzívként bejelentett játék, egy Fallout 3-hoz hasonló, poszt-apokaliptikus játék lesz, ahol a fejlesztők az FPS és az RPG játékmenet legjobb elemeit szeretnék egy nagy egésszé gyúrni. Az illetékesek saját bevallásai szerint az alkotást olyan játékok ihlették, mint a Warhammer 40K, a Ghost In The Shell vagy éppen a Blade Runner, a Fallout 3-at természetesen nem említették meg, hiszen a hasonlóság már most irdatlan nagy közöttük.

Az srácok számos opcióját megemlítették a játéknak, többek között lesz fejlődési rendszer, karakterbe építhető implantátumok, 25 fajta fegyver, 20 különböző NPC, akik önálló életet fognak élni és kimagasló mesterséges intelligenciával lesznek felvértezve. Továbbá hatalmas játékteret is ígértek nekünk a játékot fejlesztő brigád tagjai, ami szinte ma már természetesnek mondható.

A sötét és misztériummal átitatott világban játszódó E.Y.E. megjelenéséről egyelőre nincsenek konkrét információink, de amint további érdekességekhez jutunk, azt megosztjuk veletek.
1 hozzászólás

Lac

16 éve, 3 hónapja és 13 napja

20 NPC... nem kevés az egy RPG-be?meglepődött smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaKisember001 profiljamarco profilja