Extrakarcsú TV az LG-től

2008. április 30.
2.4051
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
Ringbe száll az LG a fogyókúrás versenyben.

Az ide Consumer Electric Show keretében bemutatott LG Scarlet TV sorozattal az extravékony kategóriában veszi fel a kesztyűt a gyártó. A Scarlet vastagsága mindössze 45 milliméter, amely ugyan nem a legvékonyabb a kategóriában, de több riválist is maga mögé utasít ebben a tekintetben. A kínálat immár elég széles az ultrakarcsú modellekből, így a Scarlet TV-nek komoly konkurenciával kell szembenéznie.

A Scarlet modellek az LG60 kódnév alatt kerülnek forgalomba az Egyesült Államokban, Európában pedig LG6000 néven. A HD minőséget garantáló készülék 100Hz-en működik, és hamarosan világszerte elérhetőek lesznek.

Igazából nem értem, hogy miért jobb, ha egy TV nem 40 milliméter, hanem 30. Úgy látszik azonban, ez lett a siker kulcsa ebben az iparágban, legalábbis így gondolják a gyártók. Természetesen a gyártók mellett a fogyasztók jó részének is fontos, hogy minnél karcsúbb készülékkel bírhon, hiszen meg lehet mutatni a szomszédnak, hogy milyen papírvékony TV-n is nézzük este a sorozatokat, odaát még úgyis csak egy marha széles LCD-je van a tagnak, hiszen tavaly még az volt a trendi.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 19 napja

Szép tévé, és igen vékony is. Egy kis, átlagos háztartásba bőven megállja a helyét.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja