Extra hűtéssel érkezik a Gigabyte új Titan gyorsítója

2013. június 13.
1.6671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A legfrissebb hírek szerint a Gigabyte Technology újabb taggal bővítette ki a grafikus vezérlőinek felhozatalát.

A gyártó szóban forgó újdonsága az nVidia nagy teljesítményű GeForce GTX Titan modelljére építkezik, a boltok polcaira pedig Gigabyte GV-NTITANOC-6GD-B típusjelzéssel fog megérkezni. A gyorsító az nVidia dupla slotra tervezett referencia hűtőrendszerével gördült le a gyártósorról, ám a Gigabyte a dobozban mellékeli a saját fejlesztésű, WindForce 3X 450W névre keresztelt hűtési megoldását is.

A Gigabyte GV-NTITANOC-6GD-B természetesen a GK110-es grafikus feldolgozóval lett felvértezve, ami mellé a 384 bites adatsínen keresztül 6 GB GDDR5 videomemória csatlakozik. A Kepler GPU órajelei búcsút intettek az nVidia előírásainak, ugyanis annak alapsebessége 928 MHz-ben lett meghatározva, a GPU Boost 2.0 által biztosított maximális teljesítmény pedig 980 MHz-ig emelkedhet. Az előbb említett 384 bites memóriarendszer továbbra is az előírt 6008 MHz-es effektív frekvencián teljesít.

A hátlapi panel csatlakozókínálata is megegyezik az alapmodellnél látott sémával, vagyis a felhozatalában egy HDMI, két darab DVI, illetve egy DisplayPort kimenet képviselteti magát. A Gigabyte GV-NTITANOC-6GD-B már megtalálható a nagyobb külföldi webáruházak kínálatában, mégpedig 1020 euró körüli áron.
2 hozzászólás

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 14 napja

Rá is fér az extra hűtés gondolom!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 15 napja

Jézusom az az ár!röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja