Extra autókkal érkezik a PlayStation 3-as Need for Speed: The Run

2011. november 16.
1.8761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Alig néhány nap maradt hátra a Need for Speed: The Run premierjéig, azonban az Electronic Arts csapata az utolsó pillanatra is hagyott nekünk egy óriási bejelentést, méghozzá a PlayStation 3 konzollal rendelkezők számára.

Amint ugyanis a csapattól megtudtuk, a Sony masináját birtoklók nem kevesebb, mint hét exkluzív versenyautót kapnak ajándékba, szemben a PC-s, az Xbox 360-as és a további változatokat megvásárlókkal.

Hogy miért pont a PlayStation 3-as tulajok és, hogy a többiek kapnak-e valamit kompenzálásul, azt sajnos egyelőre nem közölte a cég, de nem tartjuk kizártnak, hogy DLC formájában a többi platform szerelmese is hozzájuthat majd a hét szuper-autóhoz, amelyek név szerint a következők lesznek: Bugatti Veyron Super Sport, Hennessey Venom GT, GUMPERT apollo s, Lamborghini Countach QV5000, Koenigsegg Agera R, Lexus LFA és Porsche Carrera GT. Ha valaki pont miattuk választaná a PlayStation 3-as változatot, azt maximálisan megértjük, de reméljük az Electronic Arts a többi platformra is megjelenteti előbb vagy utóbb ezeket a járgányokat.
1 hozzászólás

Vendég

13 éve, 6 hónapja és 1 napja

Yepp!mosolygó smiley Nagyon király!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja