Extra kiegészítőket kap a speciális Sea of Thieves Xbox One kontroller

2018. február 08.
1.1341
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Microsoft bejelentette, hogy nemcsak speciális festésű Xbox One kontrollerrel készülnek a Sea of Thieves premierjére, hanem tovább kiegészítőket is terveznek hozzá, melyeket jó borsos áron ugyan, de szintén beszerezhetnek maguknak a rajongók.

Mint megtudtuk, a kontroller mellé begyűjthetünk magunknak egy speciális Sea of Thieves festéssel ellátott 2TB-os külső merevlemezt, mely 90 dolláros árcédulával március 20-án érkezik majd, de ezen felül kapunk még mellé egy szintén szín- és dizájnazonos kontrollertöltőt, valamint egy kontrollertartót is.

Ezek várhatóan már február 19-én megjelenhetnek a boltok polcain, és bár a tartó árat egyelőre nem kapott, de a speciális töltőért 50 dollárnak megfelelő összeget kér majd el a Microsoft a rajongóktól.
3 hozzászólás

totyak

3 hónapja, 2 hete és 4 napja

Ez a kontroller rohadt jól néz ki. Ha a logot középről levennék, tökéletes lenne. Töltő, tartó nem kéne, viszont a 2Tb-os hdd meg rohadt jó vétel 90 dolcsiért.

válasz erre

Tommy

3 hónapja, 2 hete és 4 napja

Egész jól néz ki ez a kontroller!

válasz erre

VaPe

3 hónapja, 2 hete és 4 napja

Jól néz ki ez a cucc, tetszik!

válasz erre
Sea of Thieves
17.790 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaMarduk profiljaBvektor profiljakadaj profiljamarco profiljaskywaker99 profiljarDAVE profiljaturatur profiljaHellblade profiljaVis Major profilja