Extinction címmel érkezik a Killer Instinct fejlesztőinek új játéka

2017. június 04.
4.1411
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Iron Galaxy munkatársai - ők álltak a Killer Instinct és a Divekick mögött - bejelentették legújabb videojátékukat, amely Extinction címmel egy kicsit olyan lesz, mintha a God of War-t és a Dragon's Dogmát összekevertük volna egy kis Attack on Titannal.
 

Bár ezt leírni is nehéz volt, hát még élőben elképzelni, de higgyétek el, a készítők valami igazi különlegességet készítenek nekünk, amelyben az utolsó élő Sentinel irányításával a Revenii nevű szörnyszülöttek, egyfajta Titánszerű ogrék ellen kell majd felvennünk a harcot, akik éppen csak egy picikét lesznek nagyobbak nálunk.

Az Iron Galaxy különleges, skill-alapú harcrendszert, falon futást, vertikális harcokat és teljesen rombolható környezetet ígér, méghozzá egy alapos kampány mellett tonnányi mellékes teendőkkel, horda stílusú játékmóddal és RPG elemekkel.

Az első trailer hibátlanra sikerült, elképesztő hangulatot áraszt, amit remélhetőleg a játék is megőriz majd, melynek megjelenését PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is jövő év elején várunk.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

totyak

11 hónapja, 1 hete és 4 napja

A trailer jó, egy filmet el tudnék képzelni belőle. A játék milyenségében már nem vagyok biztos.

(Az a kard amúgy nem vitte volna ár a nyakát a bengának )

válasz erre

Direktor

11 hónapja, 1 hete és 5 napja

Hááááát olyan felemás érzéseim vannak. A játék stílusa tetszik, a megvalósítás viszont nem derül ki milyen, a gameplay hiánya miatt. És gondolom nem véletlenül maradt ki.

válasz erre

Hentes

11 hónapja, 1 hete és 5 napja

Assassin's Creed + God of War. De jól áll neki!

válasz erre

Eltohn

11 hónapja, 1 hete és 5 napja

Nagyon tetszetős, az előd jó, tehát valami ütősre számítok.

válasz erre
Extinction
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja