Exkluzív Def Jam Rapstar nótákat kapnak majd az európai játékosok

2010. május 21.
2.0391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A múltban már sokan megpróbálták feldolgozni a rap zenét, és a hozzá kapcsolódó életstílust egyes videojátékokban, a végeredmény azonban szinte minden esetben botrányosra sikeredett.

Éppen ezért várjuk óriási bizalommal a Konami kiadásában megjelenő Def Jam Rapstar címre keresztelt alkotást, amely végre egy igazi, a stílus szerelmeseinek zenei játéka lehet, ahol a főszerepet a mikrofon kapja majd, a koncepció megvalósításához pedig a karaoke lehetőségét hívták segítségül a fejlesztők.

Aki pedig már eldöntötte, hogy biztosan megrendeli a készterméket, sőt, esetleg külföld felé kacsintgat ebben a témában, annak van egy nagyon jó hírünk, ugyanis néhány európai ország szerencsés fanatikusai exkluzív nótákkal felvértezve kapják meg saját példányaikat. Így az angolok Tinie Tempah "Pass Out" és Dizzee Rascal "Fix Up, Look Sharp", a német fanatikusok az NTM featuring Lord Ko "Ma Benz" és Sefyu "Molotov 4", míg a francia rapperek a Sido "ein Block (Beathoavenz remix)" és Kool Savas "Futurama" tételeit köpködhetik a mikrofonokba. Így ha nem riadsz vissza a külföldi rendeléstől, az exkluzív bónuszok miatt már tudnod kell merre nézelődj az ügyben. A Def Jam Rapstar szeptember magasságában kerül a boltok polcaira, PlayStation 3, Xbox 360 és Nintendo Wii konzolokra.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja