Exkluzív fegyverre is szert tehetünk az élőszereplős Ghost Recon: Alpha kisfilm révén

2012. május 03.
1.2671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A Ubisoft nemrégiben bejelentette, hogy még a nap folyamán élesítik a Ghost Recon: Future Soldier prequel rövidfilmjét, avagy a Ghost Recon: Alpha-t, amely amellett, hogy bővelkedni fog a látványos jelenetekben, még egy exkluzív in-game csúzlihoz is hozzásegíthet bennünket.

A videóban szereplő karakterek egytől-egyig játszhatóak lesznek a május 24-én megjelenő taktikai lövöldében, mi több, a kisfilm helyszíne is ránk köszön majd a játékban.

Ami a sztorit illeti, nos a videó e téren is ragaszkodik a játékhoz, ugyanis a szereplők cselekedetei "közvetlen kihatással" lesznek a Future Soldier cselekményére. Összességében tehát a LOVEFILM előfizetői streaming szolgáltatásra felkerülő mozgókép minden ízében része lesz annak az élménynek, amit majd a hónap vége felé megjelenő shooterben tapasztalhatunk - annál is inkább, minthogy a filmben elrejtettek nekünk egy kódot, amivel exkluzív fegyvert oldhatunk fel a játék Xbox 360-as és PC verzióiban.

A film kis szerencsével már mozog is, úgyhogy suhintsatok rá ERRE A LINKRE, és sasoljátok meg!
2 hozzászólás

Braddock

4 éve, 4 hónapja és 4 napja

Nekem is tetszik!

válasz erre

Vendég

4 éve, 4 hónapja és 4 napja

Jó ötlet tetszik

válasz erre
Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier
12.500 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljaLageo12 profiljatommyka023 profiljamarco profiljazolika1994 profiljagokuvsvegita profiljaWarriorAutobot profiljaSunyi78 profiljaiPet profiljaElisorne profiljanovex profiljaiPet profiljakulacs profiljaBuci7 profiljaiPet profiljaplayer089 profiljakakkor profiljaTardief88 profiljanyulszem profilja