Excitebots: Trick Racing: Béka tempó

2009. április 20.
2.4711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Gondolkodtál már el azon, hogy milyen lenne teszem azt, csótánnyal repeszteni egy játékban a büdös bogarak ellen teperve? Ha nem, szinte biztosan ép elmével járod a világot, ne fordulj orvoshoz.

Ha mégis, akkor örömmel jelentjük, vágyaid valóra válhatnak. A Nintendo méltatlanul elhallgatott Excitebots játéka elviekben mától kapható az Egyesült Államokban, hozzánk pedig a nyár folyamán érkezik majd, Kedves casual tábor, tessék szépen észbe vésni.

Az Excitebots-nak olyannyira nem csináltak hírverést a kiotóiak, hogy még egy tisztességes bejelentésre sem nagyon futotta, a projekt létezése először csak a közelmúltban vált nyilvánvalóvá, az is egy megjelenési listának köszönhetően.

A produktum a korábban Nintendo Wii-re kiadott Excite Truck továbbgondolt folytatása, ahol a dzsipek ugrottak, helyükre mindenféle állatokról mintázott robotok pattantak, amelyek kerekeken száguldozva versenyeznek egymás ellen.

A Trick Racing alcím a különböző módokon kivitelezhető mutatványokra utal, járgányaink transzformálódni képes darabok, hol két lábon, hol kerekeken, hol pedig a levegőben figuráznak, kisebb minijátékokkal megbolondítva a receptet.

Egy újabb szemléletes videót kerítettünk kézre, nem más céllal, mint hogy felhívjuk rá szíves figyelmeteket, hiszen valóban méltatlanul kevés nyilvánosságot kapott az anyag, holott elsőrangú alkalmi játéknak tűnik, kifejezetten a könnyed mókára vágyókat célkeresztbe rántva.

A játék WiiWheel-lel összecsomagolva is érkezik, ha minden igaz, augusztus magasságában. Ó, igen, a hatszereplős online multi megléte sokat nyomhat a latban, számolj vele, az is lesz. Íme, erről szólnak itt a dolgok...

#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja