Ex-Bungie tagokból megalakult a Moonshot Games stúdió

2009. október 07.
1.5811
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Azt, hogy régen mennyire volt divat nagy cégektől leszakadt tagokkal kisebb stúdiókat alapítani, nehéz lenne megmondani, de manapság csak úgy tobzódnak az effélék, ami nekünk kifejezetten jó lehet.

A legutóbbi ilyen manővert három, korábban a Halo szériával elhíresül Bungie-tól leszakadt srác követte el, akik létrehozták saját stúdiójukat, Moonshot Games néven. A két székhelyű, boston-i és seattle-i mini-csapat már saját honlappal is rendelkezik.

Az alapítótagok között szerepel, Michel Bastien, aki a Halo második és harmadik epizódjának készítésében vállalt korábban fontos szerepet, valamint hozzá csatlakozott, Damián Isla és a kreatív direktor, Rob Stokes. A srácok egyelőre kicsiben gondolkodnak, első osztályú, letölthető játékok fabrikálásába kezdenek, azon belül olyan pályán kívánnak mozogni, amelyen még előttük nem sokan, vagy egyáltalán nem jártak. Bejelntett projektjük per pillanat nincs, de bizonyára ez sem lesz tartós állapot. Bizonyítási vágyuk határtalan, hisznek abban, hogy maroknyi csapattal is lehet állati nagy dolgokat az asztalra pakolni. Ehhez kívánunk mi nekik sok sikert. Mindent bele, srácok. A hivatalos weboldaluk az alábbi linken érhető el.

Ex-Bungie tagokból megalakult a Moonshot Games stúdió - 1. kép

Moonshot Games Official Website
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaBvektor profiljaNeurotic profiljagery1113 profiljaTotosama profiljaVaPe profilja