Év végén érkezik a SingStar Take That

2009. június 06.
4.2531
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A fiúbandák kora lejárt, a zenei trendek folytonos változása csaknem az összes korábban, leginkább a tini lányok körében népszerű csapatot lesöpörte a színről.

Az N'Sync, a Backstreet Boys, az East 17, a New Kids On The Block, a Caught In The Act és a Take That is már csak leginkább az emlékekben éldegél, bár néhányan újra belecsaptak a zenélgetésbe, népszerűségük csak árnyéka korábbi önmagának. A Sony viszont úgy döntött, hogy egy egész SingStar epizódot épít az utóbbi bandára, becélozva ezáltal elsődlegesen a fiatal hölgyemények szívét.

A Queen és az ABBA specifikus SingStar-t idén ősszel a Take That-nek dedikált kiadás követi a sorban, méghozzá PlayStation 3 mellett PlayStation 2-n is, a lehető legszélesebb felhasználói körhöz eljuttatván a karaoke mulatságot. A SingStar Take That a srácok egész karrierjéből felölel majd számokat, így a legutóbbi slágerük, a Shine, valamint a régi-régi klasszikus, a Back For Good is részét képezi a válogatásnak. Egyelőre nincs kitűzve pontos megjelenési dátum, de az már biztos, hogy még az év vége előtt megérkezik.
2 hozzászólás

Blindman

16 éve, 1 hónapja és 4 napja

Nem elég a gazdasági válság,most még ez is!nyelvnyújtó smiley

válasz erre

Blindman

16 éve, 1 hónapja és 4 napja

Na már csak ez hiányzott!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljatotyak profiljaManiac profilja