Evolve: Egy kis túlélési tanácsadó

2015. január 22.
2.0221
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Turtle Rock Studios egy újabb trailerrel gazdagította az Evolve-ot, aminek keretein belül szeretnének hasznos tippeket adni ahhoz, hogy minél hatékonyabban túléljük majd a küzdelmeket a játékban.

Az Evolve ugyanis nagy nehézségek elé állítja a játékosokat, hiszen a Shear nevű felfedezetlen bolygón rengeteget rejtély, de még inkább veszély vár rájuk, így a túlélési tanácsok bizony igencsak hasznosak tudnak lenni.

A játék a tervek szerint február 10-én érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is, igencsak masszív DLC tervezettel a háttérben.

Nézd nagyban ezt a videót!



Evolve-ot, aminek keretein belül szeretnének hasznos tippeket adni ahhoz, hogy minél hatékonyabban túléljük majd a küzdelmeket a játékban.'>
3 hozzászólás

PaulMarloW

9 éve, 11 hónapja és 21 napja

5t3v3nk3 írta:
Hát... Én Bétázok, de 7-10 meccs után már erősen rezeg az "unom" léc.... valahogy nem értem a hype-ot körülötte. Jó kis game, az alapötlet is odaver, de valahogy engem nagyon nem fogott meg, minden kör ugyan olyan.
Én valami orákulum lehetek.Mert ahogy ránéztem a játékra és a körülötte lévő hypera ugyna azt az érzetet kaptam mint a Titanfall esetében.

Tartalom se nagyon van benne és a béta alatt játékmód is csak annyi volt hogy vadásszuk le a játékos kollégát,kollégákat.

Ha tényleges túlélési tanácsot akartok.Várjatok meg egy leárazást. röhögő smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

9 éve, 11 hónapja és 21 napja

[Tiltott felhasználó!]

kpal

9 éve, 11 hónapja és 21 napja

Finom mosolygó smiley

válasz erre
Evolve
12.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja