Evolve: Bemutatkozik a Behemoth, a Season Pass és a különleges kiadások

2015. január 14.
2.0081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy egészen vaskos sajtóközleményt adott ki a Turtle Rock Studios még tegnap este az Evolve kapcsán, aminek köszönhetően a rajongók mindent megtudhattak az egyes különleges kiadásokról, a Behemoth nevű szörnyről, valamint a Season Pass-ról is.

Kezdjük rögtön a szezonbérlettel, ami az Evolve Hunting Season Pass névre hallgat, és négy játszható vadász karakter mellett három új szörny-küllemet is elérhetővé tesz (Magma Goliath, Magma Kraken és Magma Wraith) 25 dolláros áron.

A csapat két különleges kiadást is betervezett a játékhoz, ezáltal az egyik a mindhárom platformra érkező Evolve Digital Deluxe Edition, ami az ismertetett Season Pass-t tartalmazza az alapjáték mellett, de aki előrendeli ezt a csomagot, megkapja ingyen a Monster Expansion Packkot, valamint egy negyedik szörnyeteget, a Behemothot!

Lesz továbbá egy PC-exkluzív kiadvány is, méghozzá az Evolve PC Monster Race Edition képében, ami az alapjáték és a Season Pass mellett egy ötödik szörnyet, két extra vadászt, valamint négy szörny-küllemet tesz elérhetővé a játékosoknak, méghozzá egy hónapig exkluzív formában. Az előrendelők ebben az esetben is kapnak egy ingyenes Monster Expansion Packkot és a Behemoth nevű randaságot.

Előrendelői programot hirdetett továbbá a Turtle Rock Studios az Xbox One-os változathoz, ennek megfelelően aki előrendeli ezen a platformon a játékot, az nem csak a végleges változatot töltheti majd le előbb a február 10-re esedékes premierkor, hanem a holnap kezdődő nyílt bétát is lehúzhatja már ma. Ezen felül az előrendelők kapnak még egy harmadik szörnyet (Wraith), illetve a vadászok harmadik hullámát (Parnell, Abe, Caira, Cabot), de persze az ingyenes Monster Expansion Pack és a Behemoth sem marad ki a sorból.

Hogy ki a fene az a sokat említett Behemoth? Nézzétek meg az alábbi trailerben:

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

kpal

4 éve, 5 hónapja és 15 napja

2ment

válasz erre

kpal

4 éve, 5 hónapja és 15 napja

Jól értem ,CSak az előrendelők tölthetnek bétát

válasz erre
Evolve
12.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt