Everybody's Tennis: Képek a handheld verzióból

2009. szeptember 11.
2.1070
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Clap Hanz, Everybody's Golf franchise-a világszinten ismert, népszerű és kedvelt a játékosok körében, Japántól, Európáig, annál kevésbé a stílusvilágára épített teniszes mókája, amely a PlayStation 2-es megjelenés után hamarosan PlayStation Portable-re költözik.

A bejelentés még a június elején megrendezett, los angeles-i E3-on történt meg, ha nem hallottál róla, nincs miért pironkodnod, nekünk is új az információ. Az Everybody's Tennis egy az egyben hozza a golfos úttörő stílusvilágát, nagy fejű, lapátkezű karaktereivel egyetemben.

A teniszes verziót szintén a golfos szériával elhíresült Clap Hanz stúdió készíti el, bár azt még nem sikerült kinyomoznunk, hogy konkrétan egy portról, vagy valóban egy új epizódról van-e szó a hordozható rész esetében. A nagy konzolos debütáló kiadás semmiképp sem fiatal már, Japánban 2006-ban dobták polcokra, Európában pedig csak 2007 nyarán kígyózott be csendben a szűkebb köztudatba. Akkora hírverés nyilván nem volt körülötte, hiszen sikerült a szemünk előtt észrevétlennek maradnia egészen a mai napig. Egy testesebb galériára való képanyag érkezett a hordozható Everybody's Tennis-ről, ezekkel tapétáztunk alant. A vizuális megvalósítás teljes mértékben az Everybody's Golfra hajaz, ami érthető, közös a stúdió, közösek a gyökerek és közös a franchise címének előtagja is, egyazon vérvonalba tartoznak. Pontos megjelenési dátumról per pillanat nem tudunk, viszont a csapat hivatalos, japán nyelvű site-ján erősen futtatják a produkciót. Amerikai kiadás már biztosan lesz...

Clap Hanz Official Website


Everybody


Everybody


Everybody


Everybody


Everybody


Everybody


Everybody


Everybody


Everybody


Everybody

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXelosz profilja