Everybody's Golf 2: A második menet

2008. április 17.
3.0621
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Akik szeretik a golfot, mint nyugodt, előkelő sportágat, de nem szeretnek Tiger Wood mélységekig merülni benne, azoknak is van egy remek alternatívánk.

Az Everybody's Golf széria még PlayStation-ön indult hódító körútra és mint az igazolja önmagát, nem fulladt érdektelenségebe, így érkeznek a további epizódok. A marokkonzolok szerelmei sem maradnak ki a mókából, mert hamarosan megjelenik az Everybody's Golf 2, melyről alant vizuális mintát is vételezhetsz.

A Clap Hanz stúdió nem sokat változtatott a bevált recepten, így inkább csak bővítgette az alapfelállást, újabb karakterekkel, eszközökkel, pályákkal és hasonlókkal. A bájos, maximálisan komolytalanra vett figura nem toboroz elhivatott golfos hódolókat, ám a könnyed árkád szórakozásra vágyók remek útitársra lelhetnek személyében.

A második menet idén nyáron érkezik, jelen állás szerint június 4.-én, kizárólag a Sony zseblakójára. Egy halom screenshot hullott a nyakunba, így bőven van mit megmutatnunk Nektek. Japánban Hot Shots Golf: Open Tee 2 címen ismert a produktum. Nem kell már olyan sokat várni, hogy újra gyepre léphessünk és csapkodjuk a labdákat, a természet lágy ölén. Igazi lájtos kikapcsolódás, érdemes belekóstolni, mert hamar beszippanthat a vidám hangulata.

Everybody's Golf 2: A második menet - 2. kép


Everybody's Golf 2: A második menet - 3. kép


Everybody's Golf 2: A második menet - 4. kép


Everybody's Golf 2: A második menet - 5. kép


Everybody's Golf 2: A második menet - 6. kép


Everybody's Golf 2: A második menet - 7. kép


Everybody's Golf 2: A második menet - 8. kép


Everybody's Golf 2: A második menet - 9. kép


Everybody's Golf 2: A második menet - 10. kép

1 hozzászólás

Dj.Skyline

17 éve, 3 hónapja és 25 napja

Nekem nem tetszik.... De ízlések és pofonok.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja