Évekig lehet sikeres a New Super Mario Bros. Wii

2009. október 12.
2.2591
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Shigeru Miyamoto, a Nintendo egyik meghatározó arca úgy véli, hogy a novemberben debütáló, többnyire klasszikus elemekkel operáló Super Mario felvonás hosszú éveken keresztül lehet sikeres a piacon, tehát a kezdeti magas fogyásokat több esztendőn átívelő, erős eladások támogathatják.

Tény, hogy a first party címeik rendre stabilan fogynak, nem hordozzák magukon a korai kiégés kellemetlen jegyeit. De, hogy mennyi lesz az az annyi? Satoru Iwata erősen hisz benne, hogy az üzleti év végéig tízmillión felül teljesít másik két címmel egyetemben.

A Wii Fit Plus és a Wii Sports Resort mellett a New Super Mario Bros. Wii-ben éreznek óriási üzleti potenciálokat, amit Shigeru Miyamoto úgyszintén keményen elvár, főként az utóbbitól. A következő Mario-s megmozdulás már csak jövőre érkezik a Super Mario Galaxy 2 képében, addig viszont kapunk egy kétdés, egyszerre akár négyen is játszható party cuccot, ami a várakozások szerint az egyik legnagyobb kurrens generációs best seller lehet és nem csak afféle hullócsillag...

Évekig lehet sikeres a New Super Mario Bros. Wii - 1. kép

1 hozzászólás

Vendég

15 éve, 6 hónapja és 4 napja

ezért az játékért befogok fizetni egy wii-re csak ezért röhögő smileyröhögő smiley

válasz erre
New Super Mario Bros
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profiljaManiac profilja