Európa legnagyobb LAN party-ja

2008. április 25.
4.8501
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
A vén kontinens valaha volt talán legnagyobb LAN paty-ján vehetnek részt azok, akik ezideáig leadták nevezésüket a rendezvényre.

A BYOC (bring-your-own-computer) 34-ik alkalommal kerül megrendezésre, igazi sikertörténet eme rendezvénysorozat históriája. Annak idején egy apró teremből indult hódító útjára a rendezvény, idén augusztusban már egy tekintélyes méretű konferenciaközpont ad otthont az i34-nek.

A helyszín az Észak-Angliában található Stoneleigh Park, melynek 3.100 négyzetméteres csarnoka lesz a komoly pénzdíjért folyó versenyek színhelye. A 2000 regisztráció alig egy hónap alatt gyűlt össze, így a rendezők kitehetik a megtelt táblát.

Európa legnagyobb LAN party-ja - 2. kép

A résztvevők számára egy 500 fős ágyas hostel, és egy kemping áll rendelkezésre, gyaníthatóan ez utóbbi lesz a sláger, mivel ez valahogy jobban illik egy LAN party-hoz. A szervezők gondoskodnak róla, hogy a résztvevők azért néha lehúzzák a fejükről a monitort, és részt vehessenek egy jófajta paintball meccsen, vagy akár off-road versenyen.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 26 napja

Mi a legnagyobb partinkon 6-an voltunk, de ez meglepett smiley Már a képet nézve is hihetetlen. 2000 ember, egyetlen hálózaton.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja