Európai megjelenési dátumot kapott ez Etrian Odyssey IV: Legends of the Titan

2013. július 18.
1.5941
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Napra pontos európai megjelenési dátumot kapott az Atlus és a NIS America részéről a Nintendo 3DS valaha készült legösszetettebb és egyértelműen a keményvonalas rajongóknak szánt szerepjátéka, avagy az Etrian Odyssey IV: Legends of the Titan.

A játék ennek értelmében augusztus 30-án foglalja el az európai boltok polcait, de a fizikai adathordozók mellett letölthető változatban is megjelenik majd a 3DS eShop kínálatában.

Híreink szerint az alkotáshoz egy direkt az európai rajongóknak szánt demó is érkezik majd, egyelőre azonban még kérdéses, hogy mikor, azt viszont már tudjuk, hogy középpontjában két dunegont is kipucolhatunk majd, ezáltal alapos ismeretséget kötve az Etrian Odyssey IV: Legends of the Titannal.
Etrian Odyssey IV: Legends of the Titan.'>
3 hozzászólás

Heavyrain211

11 éve, 7 hónapja és 11 napja

Kíváncsi leszek rá

válasz erre

totyak

11 éve, 7 hónapja és 14 napja

Őszinte leszek, még sosem hallottam erről a játékról. De az legalább dicséretes, hogy demózzák. Mondjuk engem ezek a NDS, 3DS játékok semmilyen szinten nem tudnak felcsigázni.

válasz erre

rDAVE

11 éve, 7 hónapja és 14 napja

Megnéztem már közelebbről. mosolygó smiley Nem rossz, csak fura benne, hogy a karaktereinket nem látjuk a harctéren, bár biztos hozzá lehet szokni egy idő után.

válasz erre
Etrian Odyssey IV: Legends of the Titan
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja