Európai megjelenési dátumot kapott a The Dark Eye: Chains of Satinav

2012. április 01.
1.7951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A kalandjátékok szempontjából is kezd egyre inkább mozgalmasabbnak ígérkezni ez az év, hiszen a Yesterday és a Captain Morgane And The Golden Turtle mellett - többek között természetesen - egy újabb klasszikus point n click cím megjelenése körvonalazódott a minap a Deep Silvernek köszönhetően, akik majd kiadóként fognak bábáskodni a Daedalic Entertainment által készített alkotás fölött.

A legjobb azonban mindezzel kapcsolatban, hogy a The Dark Eye: Chains of Satinav címet kapott alkotás alig néhány hónapon belül, június 22-én már meg is jelenhet!

A mű érdekessége, hogy a The Dark Eye fantáziavilágban fog játszódni és készítői erőteljesen a művészetre koncentráltak megalkotása közben, így kizárólag kézzel megfestett, HD felbontású hátterek, de szerethetően és szépen animált karakterek sora fogja keresztezni utunkat, természetesen az óriási kihívásokat jelentő fejtörők, valamint a kitűnő történet mellett.

Ha mindez nem lenne elég, a The Dark Eye: Chains of Satinav zenéit a többszörös díjnyertes páros, Daniel Pharos és Dominik Morgenroth fogja komponálni. A szó szerint csodálatos küllemmel megáldott alkotás kizárólag PC-re fog megjelenni, a fentiek értelmében június 22-én. Tűkön ülve várjuk!
4 hozzászólás

Vendég

13 éve, 1 hónapja és 1 napja

Jó játék lesz várós!

válasz erre

Vendég

13 éve, 1 hónapja és 1 napja

Egyre több a kalandjáték! Imádom!

válasz erre

Maniac

13 éve, 1 hónapja és 1 napja

Vendég írta:
Gyönyörüen néz ki!meglepett smiley
És ez ebben a formában enyhe kifejezés.mosolygó smiley Csodálatos lesz, igazi kézzel festett hátterek, HD minőségben, huh, alig várom már, hogy megjelenjen.mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 1 hónapja és 1 napja

Gyönyörüen néz ki!meglepett smiley

válasz erre
The Dark Eye: Chains of Satinav
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja