Európai megjelenési dátumot kapott a Persona 4 Golden és a Hyperdimension Neptunia Victory

2012. október 29.
1.6521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Napra pontos európai megjelenési dátummal gazdagodott a mai napon a Persona 4 Golden, de pontos premieridőpontot kapott a Hyperdimension Neptunia Victory is, méghozzá a NIS jóvoltából.

A Joystiq által közvetített hivatalos információk szerint a kizárólag PlayStation Vitára megjelenő Persona 4 Golden például bár a tengerentúlon már november 20-án megjelenhet, itt az öreg kontinensen csak később, 2013. február 22-én számíthatunk a premierjére.

Amint kiderült, csak a jövő esztendőben kerülhet fel a boltok polcaira a PlayStation 3-exkluzív Hyperdimension Neptunia Victory szerepjáték is, egészen pontosan nemzeti ünnepünkön, március 15-én.

A NIS bejelentette továbbá, hogy mindenképpen szeretnék elhozni Európába a The Witch and the Hundred Knights RPG-t is, ám ezzel kapcsolatban egyelőre még semmiféle konkrét információt nem tudtak megosztani velünk.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 24 napja

Tartották a kitűzött dátumokat korrekten. A harmadik cím, a The Witch and the Hundred Knights meg még Japánban sem jelent meg amennyire utána tudtam nézni. Nem csoda, hogy Európa még nem kapta meg.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja