Európai megjelenési dátumot kapott a Candle Route

2012. július 24.
1.4071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Teyon néhány órával ezelőtt napra pontos megjelenési dátumot közölt a Fun Unit stúdió falai között immáron hónapok óta készülődő Candle Route-tal kapcsolatban, amely a Nintendo DS masina egyik utolsó nyugati gyöngyszeme lehet.

A logikán alapuló és fejtörőkre építő puzzler betöltésével egy Sparky nevű főhőst irányíthatunk, akinek mindenképpen el kell vinnie a Crayon Castle falai közé a világosságot és a fényt, mielőtt még lemegy a Nap. A kastély azonban tele van pakolva feladványokkal, amelyeknek a megoldása csak és kizárólag a mi leleményességünkre vár.

A Candle Route érdekessége, hogy rendkívül színes pályákkal és gyűjtögethető tárgyakkal kívánja feldobni a logikai fejtörők szürkeségét, de várhatóan játékidejére sem panaszkodhatunk majd, amiért cserébe az alig két dolláros árcédula alighanem vicces összegnek nevezhető.

A Candle Route ugyanis a tervek szerint ekkora összegért cserébe lesz letölthető a Nintendo eShop kínálatából - vagy 200 Nintendo DSi pont ellenében - méghozzá július 26-án, tehát most hét csütörtökön.
2 hozzászólás

Vendég

8 éve, 10 hónapja és 15 napja

Jesszus ez mi?

válasz erre

Vendég

8 éve, 10 hónapja és 15 napja

Érdekesen néz ki...

válasz erre
Candle Route
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljadarkomen profiljanurbanu profilja