Európában is elérhető lesz az iTunes

2004. április 19.
1.6301
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
Az eddigi legsikeresebb fizetős online zeneszolgáltatás, a Windows-kompatibilis Apple iTunes mindenképpen elérhető lesz Európában, még ebben az évben.

Az Apple közleménye szerint a vállalat ragaszkodik eredeti ütemtervéhez, nincs szó késedelemről, csupán addig nem akarnak előállni az európai változattal, míg az nem tökéletes. A jelenleg Európából nem elérhető iTunes azzal forradalmasította a régóta tervezett, ám valahogy nem igazán működő online zeneszolgáltatást, hogy már indulásakor hatalmas zenekínálatot biztosított.

Ezen kívül fizetési elve a századelő filléres boltjaihoz hasonlóan a sok kicsi sokra megy elvét érvényesíti, így a felhasználó nem kényszerül bele komoly előfizetési díjakba, dalonként fizet. Az iTunes európai megjelenése alapvetően átrajzolhatja a kontinens gyerekcipőben járó letöltési piacát, mivel az Apple különös hangsúlyt fektet a minőségre, és a könnyen használhatóságra, ezzel a már sikeres amerikai változat továbbfejlesztett verzióját teremti meg. Az amerikai ár 99 cent dalonként, de ez arra is feljogosítja a felhasználót, hogy CD-re írja a letöltött számot.

Kapcsolódó linkek:
iTunes site
1 hozzászólás

italianman

11 éve, 6 hónapja és 25 napja

Az itunesnak se nagyon értem a lényegét. Még ma sem.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja