Európában is megjelenhet a Senran Kagura: Estival Versus

2015. július 29.
1.4001
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Jó hírekkel szolgálhatunk a Senran Kagura-sorozat kedvelőinek, a franchise egyik aktuális epizódja ugyanis hivatalosan is Európa földjére igyekszik.

A Marvelous európai divíziója bejelentette, hogy 2016 elején fizikai és digitális formában egyaránt megjelenhet majd a kontinensünkön a Senran Kagura: Estival Versus PS4-re és PS Vitára is, így megtapasztalhatjuk, amint a szexi Shinobik egy párhuzamos dimenzióba utazhatnak, ahol természetesen ismét nem bírnak majd magukkal, és néhány látványos ütközet keretein belül esnek egymásnak. Persze nem kicsit alul öltözötten!

További jó hír, hogy a játékhoz három gyűjtői kiadás is készül, így egy a Kagura Millennium Festival Edition alcímmel, amely két CD-t és egy művészeti könyvet tartalmaz majd, valamint a Bahonkas Edition, amihez ezen felül egy párnahuzat jár még. A non plus ultra azonban a Surprise Shinobi Slippery Splash-n-Spray Sports Special kiadás lesz, amelyhez a fentiek mellé két eltérő szettnyi Senran Kagura figura jár majd ajándékba.
2 hozzászólás

supermanvsbatman

4 éve, 9 hónapja

erotikus képek

válasz erre

kpal

4 éve, 9 hónapja

Milyen kisugárzása van a fenti kepének...

válasz erre
Senran Kagura: Estival Versus
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljahavrillal profiljaManiac profiljaWickedSick profiljaRobi022 profiljaM.O.R.P.H. profiljasony1515 profilja