Európában is elérhető a Crazy Chicken Pirates 3D

2012. szeptember 28.
1.8471
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Teyon fejlesztőcsapata hivatalosan bejelentette a játékosok számára, hogy végre Nintendo 3DS-re és Nintendo DSi-re is elérhető Európa földjén a Crazy Chicken Pirates 3D, méghozzá letölthető formában.

A német nyelvterületeken Moorhuhn címen ismert franchise az egyik legismertebb casual játéknak tekinthető, amit név szerint lehet, hogy kevesen ismernek, de amint meglátják, hogy miről is van szó - tulajdonképpen csirkék levadászásáról - azonnal tudni fogják, hogy mi az ábra.

A Crazy Chicken Pirates 3D egyébiránt 2 euró ellenében már most tölthető a Nintendo eShop és 200 Nintendo pontért cserébe a Nintendo DSiWare kínálatából.

A játék a korábbi részekhez hasonlóan ezúttal is képes kellő mennyiségű kihívást és megfelelő kikapcsolódást nyújtani kicsiknek és nagyoknak egyaránt, amit a csodaszép, kézzel rajzol hátterek és a 3D-s effektek tesznek még teljesebbé.

Ha könnyed kikapcsolódásra vágyunk és van otthon egy a Nintendo hordozható masináiból, mindemellett pedig nem sajnálunk 4-500 forintot, szerezzük be mi is Crazy Chicken Pirates 3D-t.
Crazy Chicken Pirates 3D, méghozzá letölthető formában.'>
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 5 hónapja és 26 napja

Hatalmas! mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 5 hónapja és 27 napja

Zseniális, imádtam régen!mosolygó smiley

válasz erre
Crazy Chicken Pirates 3D
500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaGargameth profiljaKisember001 profilja