Európában még drágább lesz a HTC Vive

2016. február 29.
4.0011
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Noha már korábban is alaposan elkerekedett a szemünk, amikor kiderült, hogy még az Oculus Rift 600 dolláros árához mérten is drágább lesz a premierkor a HTC Vive, de a gyártó egy friss blogbejegyzésben nemrégiben arról beszélt a rajongóknak, hogy a 800 dolláros árcédula csak az amerikai régióban lesz érvényes.

A Steam VR-ként is ismert eszközről ugyanis a HTC bejelentette, hogy az öreg kontinensen ennél is többe kerülhet majd, a kérdéses headset ugyanis egységesen 900 euróba fog kerülni mifelénk, ami egy igazán elképesztő összeg.

A jelenlegi árfolyamon ez ugyanis közel 300 ezer forint, ami sokaknak két-háromhavi fizetése, és nem csak egy komolyabb számítógép, hanem egy HD tévével ellátott konzol vagy egy kisebb autó is kihozható belőle. Egy klasszikussal élnénk: Nooormális, Margit?
8 hozzászólás

totyak

2 éve, 5 hónapja és 4 napja

Már ott a ***** anyjukat, hogy dollárt meg eurót nem bírják rendesen váltani, de nekünk még egy százast rá is dobnak. Remélem nagyot bukik mindegyik szemüveg.

válasz erre

ColeCollins

2 éve, 5 hónapja és 5 napja

Még szerencse, hogy én nem vagyok ilyenre kapható. Inkább veszek egy régi 16-bites konzolt s még jutni fog jó pár másikra, mint egy ilyen micsodát!

Én a fiatalabbakat féltem, mert ők már ebbe fognak felnőni, s akkor jön majd a mátrix!

válasz erre

drift3r91

2 éve, 5 hónapja és 5 napja

Srácok tapasztalatból mondom ne vegyetek ilyen sz*rokat. Belétek ültetik hogy mekkora király, nincs 10centi amiről egy panelt nézel, kapsz egy flasth az hogy hat a szemedre? Meg amúgy is, csak közelre fogsz jól látni. Megszokja a szemed. Az élettani hatásokat azért nem emlitik, mert bukta az egész. Másik meg hogy amilyen játékokat kiadtak rá vagy ki fognak. Valóban szórakoztató vagy pörgős vagy tudom is én milyen lesz? NEM!
SZENVEDÉS LESZ!!! Annyira le vannak butitva, hogy azt hiszed te vagy a császár hogy megoldottad a mapot. Nem egészséges dolog ez a virtual rality. Az ára meg még kevésbé. Kérdem én, milyen játékot tudtok elképzelni, ami csak VR-ban jó egér nélkül. Én toltam saját gépemen DK2-vel az alien isolationt azt hittem király lesz, de miaz már hogy kihajolok és a fejemmel együtt megy a testem ugyanabba az irányba? Hogy könnyebb legyen pl lángoszoróval előre nézek de jobbról hangot hallok attól még csak a fejemet akarom arra tolni. ÉS ZAVARÓ, lesz az a helyzet amikor mindenki belátja, az irányitás vissazfogja a technológiát. Mire beleéltem volna magam az irányitás elrontotta az egészet. ARMA 3-ban külön tudod mozgatn fejed meg tested, ez lenne az alapa a vR-ban. Nem lesz egy nagy szám higgyétek el.

válasz erre

WarriorAutobot

2 éve, 5 hónapja és 5 napja

Ebből a pénzből már vennék egy nagyobb (és jobb felbontású) TV-t és egy korrekt PC-t.
Az lesz őrült aki ennyiért veszi meg. Rám biztosan nem számíthatnak mint vásárló.

válasz erre

kpal

2 éve, 5 hónapja és 5 napja

Kár is most venni ilyent 1 év múlva már jobb ára , több friss játék.

válasz erre

muki

2 éve, 5 hónapja és 5 napja

1000feri írta:
Itthon meg méég drágább!
Na ja, a mindenféle artisjus matrica meg ilyenek miatt lesz vagy 400K. Elég korrekt.

válasz erre

1000feri

2 éve, 5 hónapja és 5 napja

Itthon meg méég drágább!

válasz erre

Tommy

2 éve, 5 hónapja és 5 napja

Elég érdekes üzletpolitika. Konkrétan menjenek a p*csba.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljadrift3r91 profiljaturatur profiljaHellblade profiljaMarduk profiljagery1113 profiljaManiac profiljamarco profilja