Európában is megjelenik a Psycho-Pass: Mandatory Happiness

2016. február 24.
3.4101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb nagyszerű hírek érkeztek a NIS America csapatától, lévén kiderült, hogy Európa földjén is megjelenhet majd idén ősszel a Mages és a 5pb csapatának elragadó vizuális novellája, avagy a Psycho-Pass: Mandatory Happiness.

A játék a hasonló című, népszerű anime-sorozat és film alapján készült, Japánban pedig az Xbox One exkluzivitásában jelent meg, de most tavasszal PS4-re és PS Vitára is debütálhat majd a régióban, érdekesség pedig, hogy nyugatra kizárólag a Sony két platformjára hozza el a kiadó a lokalizációt, az Xbox One-os változattól tehát elbúcsúzhatunk majd - legalábbis kezdetben.

A két detektív különleges kalandjait felsorakoztató játék egyébiránt fizikai- és digitális formában egyaránt megjelenhet az említett két platformra, és bár a trailer keretein belül a Steam logója is felbukkan majd, PC-s változatról a hivatalos közleményben egyelőre még nem hallottunk.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

RyutheStaR

2 éve, 5 hónapja és 6 napja

Az animét imádtam(bár csak az első évadját), lehet, hogy teszek majd vele egy próbát.

válasz erre

WarriorAutobot

2 éve, 5 hónapja és 7 napja

Fura azt olvasni hogy Xbox One exkluzív volt Japánban.
PS-re ez jobban áll ez a vizuális novella vonal.

válasz erre
Psycho-Pass: Mandatory Happiness
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

turatur profiljamarco profiljaGargameth profiljaLaci721 profiljarDAVE profiljaBvektor profiljaVis Major profiljaWillThaWheel profilja