Európába látogat a Bleach: The 3rd Phantom

2009. július 02.
3.8501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Sega hivatalos sajtóközleményben tudatta, hogy európai megjelenést is tervez a Japánban tavaly kiadott Bleach: The 3rd Phantom számára.

A népszerű manga és anime sorozat alapján készített alkotás nem a megszokott műfajban lép színre, ugyanis most először ötvözi a játék franchise-on belül a stratégiát a szerepjáték stílusával, nyoma sem lesz a megszokott bunyóknak. A produkció kizárólag Nintendo DS-re érkezik, csakúgy, mint a távol-keleti szigetországban.

A Bleach: The 3rd Phantom egy spin-off lesz, azaz nem simul bele a történet fő vonulatába és külön örömhír, hogy a játék megalkotásában fontos szerepet játszott a Bleach eredeti kiagyalója, Tite Kubo. A sztoriban a Soul Reaper ikrekkel, Fujimaru Kudo-val és testvérével, Matsuri Kudo-val a fókuszban vívhatjuk meg csatáinkat, de olyan ismerős arcok is felbukkannak majd a játék során, mint a nagyszájú főhős, Kurosaki Ichigo és a kényszerből melléje szegődött halálisten, Rukia Kikuchi.

Emellett számos olyan karakterrel is összehoz minket a sors, akiket kimondottan a The 3rd Phantom számára alkottak meg a készítői. A játékban mind az izometrikus 3D, mind pedig a harcok alatt látható, két dimenziós megjelenítés alkalmazva lesz. A sztori módot kijátszva egy halom megnyitható extra üti a markunkat és még két fős wireless multira is futja a lendületből. Sajnos a Bleach: The 3rd Phantom nem a közeljövőben ér európai partokat, a Sega valamikor 2010 elején kívánja forgalomba hozni az öreg kontinensen.

#tv#
1 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

16 éve, 26 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljaManiac profiljamarco profilja