Európába érkezik a Galaxy GTX 750 Ti Razor

2014. október 10.
2.1301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Galaxy neve már több alkalommal is felbukkant oldalunkon, ám Európában őket inkább KFA2 néven ismerhetik sokan, nemrég azonban elhatározták, hogy egy szépen lassan kivezetik a KFA2 nevet, mely legújabb grafikus kártyájukon még szerepel.
 

Nemrég ugyanis egy Európába szánt modellt mutattak be, mely a Galaxy GTX 750 Ti Razor nevet kapta, azonban a hűtési megoldáson még szerepel a KFA2 felirat. A GTX 750 Ti nem a legújabb nVIDIA modell, ám a Galaxy új verziója valamiben mégiscsak ritkaság.

Nem véletlenül került ugyanis a kártya neve mögé az a Razor jelző, hiszen egy foglalatot foglal el a kártya, mely 2GB GDDR5 memóriát kínál. Az újdonság egyébként alapból 1020MHz-en ketyeg, de 1080MHz-re is fel tud pörögni, a kimenetek terén pedig DVI, D-SUB és HDMI áll majd rendelkezésünkre. Az ajánlott árat is közölte a gyártó, mely 140 euró, vagyis nagyjából 43 ezer Ft, ami elsőre kicsit soknak tűnik.
3 hozzászólás

kpal

5 éve, 9 hónapja és 2 napja

Volt Galaxy karim de anno ez a kicsit venti a 8800GT korszagban volt jellemző mindegyik gyártóra és nagyon tud visítani.

válasz erre

zender

5 éve, 9 hónapja és 3 napja

Én eddig is Galaxy néven ismertem. Esküszöm a KFA nevét még soha nem hallottam!

válasz erre

juhaszandor

5 éve, 9 hónapja és 3 napja

140 euro nem olyan sok pénz azért már

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

sony1515 profilja