Európába érkezett az In Win Dragon Rider számítógépháza

2010. december 29.
1.8531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A legfrissebb külföldi hírek szerint az In Win megkezdte európai szállítását a korábban már bemutatott, In Win Dragon Rider típusjelzéssel ellátott számítógépházának, és az már megrendelhető a nagyobb webáruházaktól 130 euró körüli áron.

A játékos felhasználókat célzó In Win Dragon Rider teljes torony kialakítással lett tervezve, a megfelelő stabilitás érdekében pedig a vázszerkezetét és a borítását 1,0, illetve 0,8 milliméteres SECC acélból készítették.

Az újdonság 556 X 239 X 578 milliméteres méretekkel rendelkezik, ami mellé kereken 10 kilogrammos tömeg párosul, az alaplapok közül pedig a microATX, a standard ATX, valamint az Extended ATX formátummal készített modellek fogadására van felkészítve. A beépített konfiguráció megfelelő szellőzéséről alapesetben öt darab ventilátor gondoskodik, amik közül egy 120 milliméteres a ház frontrészén, egy 120 milliméteres az alaplap mögött, egy 120 milliméteres a hátsó részen, egy 120 milliméteres és egy 220 milliméteres pedig az oldallapon kapott helyet. Amennyiben a felhasználó tovább szeretné fokozni a hűtési teljesítményt, akkor lehetősége van, hogy az oldallapra telepített ventilátorokat hat darab 120 milliméteres egységre cserélje le, de a tervezők természetesen a vízhűtés számára előkészített furatokról sem feledkeztek meg.

Az optikai meghajtóknak öt darab nyitott 5,25 inches (egy használható nyitott 3,5 inchesként is), a szilárdtest-meghajtóknak (SSD) és a merevlemezeknek pedig egy belső 2,5 inches, valamint hat darab belső 3,5 inches rekesz kínál beépítési lehetőséget, a bővítőkártyák részére pedig nyolc darab PCI slot áll rendelkezésre. A számítógépház tetőrészén kialakított I/O panelen található két darab USB 2.0, két darab legújabb generációs USB 3.0, két darab eSATA és egy 1394 FireWire csatlakozó, valamint az audiorendszer fejhallgató és mikrofon kivezetése (HD és AC'97 kompatibilis).
1 hozzászólás

badam10

11 éve, 8 hónapja és 1 napja

Elég durván néz ki,és a paraméterei sem rosszak..
van hely mindennekmosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaBotyi profiljamarco profilja