Európába érkezett az Aerocool új RS-9 Devil Red számítógépháza

2010. október 09.
3.3211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A tajvani illetőségű Aerocool Advanced Technologies bejelentette, hogy piacra dobja a korábban már bemutatott, Aerocool RS-9 Devil Red típusjelzéssel ellátott számítógépházát.

A PGS-R szériába tartozó ház midi torony kialakítással lett tervezve, a vázszerkezete pedig a megfelelő szilárdság érdekében 0,6 milliméteres acélból készült. Az újdonság 443 X 200 X 476 milliméteres méretekkel rendelkezik, alaplapok közül pedig a microATX, valamint a standard ATX formátumú modelleket képes fogadni.

Az Aerocool RS-9 Devil Red megfelelő hűtéséről két darab 120 milliméteres, vörös LED-ekkel megvilágított ventilátor gondoskodik (1500RPM +/-10%, 58,35CFM, 26,67dB), amik közül egy a ház elején, egy pedig a hátulján kapott helyet. Amennyiben a felhasználó tovább szeretné fokozni a hűtési teljesítményt, akkor rendelkezésre áll még két darab 120/140 milliméteres a tetőrészen, valamint két darab szintén 120/140 milliméteres az oldallapon kialakított ventilátorhely is, de a tervezők természetesen a vízhűtés számára előkészített furatokról sem feledkeztek meg. A különféle meghajtóknak kilenc darab 5,25 inches tárolóhely kínál beépítési lehetőséget, amik közül három használható belső 3,5 inchesként, egy pedig nyitott 3,5 inchesként.

A bővítőkártyák részére hét slot áll rendelkezésre, és a gondos belső kialakításnak köszönhetően a 295 milliméter hosszúságú grafikus vezérlők telepítése sem jelenthet problémát. A lehető legcsendesebb működés érdekében a merevlemezek és más 3,5 inches eszközök beépítése rezgéscsillapítóval ellátott keretek segítségével történhet. A számítógépház tetején kialakított I/O panelen található két darab USB 2.0 és egy eSATA csatlakozó, valamint az audiorendszer fejhallgató és mikrofon kivezetése (AC97 és HD audio kompatibilis). Az új Aerocool RS-9 Devil Red már megtalálható a nagyobb európai webáruházak kínálatában 68 euró körüli áron.


Európába érkezett az Aerocool új RS-9 Devil Red számítógépháza - 2. kép

1 hozzászólás

totyak

14 éve, 8 hónapja és 12 napja

Ezt sosem értettem, hogy miért olyan nagy valami, ha egy új számítógépházat terveznek. Számomra a gépháznak nincs is jelentősége. Felőlem a legrútabb ház is lehetne az enyém, ha a belsejében igazán király cuccok lennének. Úgysem látja senki rajtam kívül a gépemet.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja