Európába érkezett az Acer új HN274HBbmiiid kijelzője

2012. április 19.
1.3561
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az Acer a tegnapi nap folyamán bejelentette, hogy megkezdi európai szállítását a friss fejlesztésű, Acer HN274HBbmiiid típusjelzéssel ellátott kijelzőjének.

Az érkező monitorral a gyártó kifejezetten a játékos felhasználókat célozza meg, így nem meglepő, hogy az újdonság kínálatában szerepel az nVidia 3D-s rendszerének támogatása is. Ahogy azt már a modellszáma is sugallja, a szóban forgó megjelenítő egy 16:9-es arányú, 27 inches panellel van felszerelve, ami már természetesen minden gond nélkül képes megjeleníteni a HD képeket és videotartalmakat, ugyanis az 1920 X 1080-as natív felbontással, valamint LED-es háttérvilágítással rendelkezik.

A vállalat által alkalmazott kijelzőt a 2 ms-os válaszidő, 100.000.000:1-hez dinamikus kontrasztarány (1.000:1-hez statikus), valamint 300 cd/m2-es maximális fényerő jellemzi. A képernyőn megjelenített tartalom akár 170 fokos vízszintes és 160 fokos függőleges látószög esetén is tisztán kivehető. Az újdonság bőséges port választékkal büszkélkedhet, ugyanis a bemenetek listáján köszönthetünk, egy hagyományos D-Sub VGA, egy DVI-D, illetve három darab HDMI konnektort is.

A multimédiás felszereltség között szerepel még egy sztereó hangszórópár, a dobozban pedig a gyártó mellékelt még két darab, a térhatású tartalmak megtekintéséhez szükséges nVidia 3D Vision 2 szemüveget is. A kijelző ezek mellett persze rendelkezik Energy Star minősítéssel is, maximális energiafogyasztása pedig aktív használat közben 45,5 watt. Az új Acer HN274HBbmiiid már megtalálható a nagyobb európai webáruházak kínálatában, az árcéduláján pedig a meglehetősen borsós 475 eurós összeg van feltüntetve, bár ez üzletenként csekély mértékben eltérhet.
1 hozzászólás

fabre

12 éve, 11 hónapja és 16 napja

Kár, hogy ilyen drága...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja