Európába érkezett a Point of View új Mobii Tegra Tablet 10 táblagépe

2010. december 03.
5.8831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A legfrissebb külföldi információk szerint a Point of View piacra dobta a nemrég bemutatott, Point of View Mobii Tegra Tablet 10" típusjelzéssel ellátott táblagépét, és az már előrendelhető a nagyobb európai webáruházaktól 349 euró körüli áron.

Az újonnan megjelent tábla PC különlegessége, hogy az nVidia Tegra rendszerével lett tervezve, a háttértárolóján pedig a Google egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Android operációs rendszere kapott helyet.

Ahogy arról már a neve is árulkodik, a Point of View Tegra Tablet 10" egy 10,1 inches kapacitív érintőkijelzővel van tervezve, ami az 1024 X 600-as (WSVGA) natív felbontással rendelkezik. A képernyő keretéből természetesen nem hiányzik a ma már alapfelszereltségnek tekinthető webkamera 1,3M pixeles változata, a 2 X 1W-os sztereó hangszórópár, valamint a mikrofon sem. A rendszer lelkét az nVidia Tegra 250-es chipje alkotja, ami két darab 1GHz-re hangolt Cortex ARM9-es magot tartalmaz. A táblagép 512MB-os rendszermemóriával, valamint egy szintén 512MB-os NAND Flash memóriával rendelkezik, de a kínálatból természetesen nem hiányzik az SD formátum kezelésére felkészített kártyaolvasó sem.

A Point of View Mobii Tegra Tablet 10" hálózati rendszerét egy 802.11b/g szabványú WiFi modul alkotja, de a felszereltséget igény esetén ki lehet bővíteni egy 3G adapterrel is. A külső részen található az előbb említett kártyaolvasó, egy HDMI kimenet, egy USB 2.0 host port, valamint az integrált audiorendszer fejhallgató csatlakozója. Az operációs rendszer szerepét a Google Android 2.2 tölti be, az energiaellátásról pedig egy 3300mAh teljesítményű Lithium-Polymer akkumulátor gondoskodik, viszont az üzemidejére egyelőre sajnos nem derült fény.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljamarco profiljagery1113 profiljaManiac profiljaSándorkolbász profilja