Európába érkezik a New Nintendo 3DS XL Hyrule Edition

2016. január 21.
4.6711
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy igencsak szemrevaló New Nintendo 3DS XL-t jelentett be a mai napon a Nintendo csapata a nyugati játékosok számára, amely határozottan a Hyrule Warriors Legends és a The Legend of Zelda: Twilight Princess HD megjelenése előtt kíván tisztelegni.

A New Nintendo 3DS XL Hyrule Edition annyiban különbözik a hagyományos kézi konzoloktól, hogy rendkívül sajátos és egyben egyedi festést kapott, amellyel garantáltan megbámulnak majd minket az emberek, bárhol is kapjuk elő a kicsikét..

Az aranyhatású New Nintendo 3DS XL Hyrule Edition a tervek szerint március 24-én kerül majd fel az európai boltok polcaira, várhatóan játék nélkül.

Európába érkezik a New Nintendo 3DS XL Hyrule Edition - 2. kép

8 hozzászólás

RyutheStaR

9 hónapja,

Van jó pár játék ami miatt tetszik a 3ds, de igazat megvallva sajnálom rá a pénzt. :/ De szépen néz ki ez a kiadás bárki bármit is mondjon.

válasz erre

Trodan

9 hónapja,

Egész korrekt

válasz erre

totyak

9 hónapja,

Gondolom drágább lesz mint egy alap kiadás és csak egy skint kapsz érte a konzolra. Nem biztos, hogy ez a Nintendo legnagyobb dobása.

válasz erre

WarriorAutobot

9 hónapja,

Nem rossz, de ez a legrosszabb bundle amit láttam mert itt csak a festést kapod, de a játékot nem.

válasz erre

Imperator

9 hónapja,

Nagyon szépen néz ki, játék nélkül viszont kicsit röhejes.

válasz erre

kpal

9 hónapja,

Egész pofás . Bár lehetne aranyborítás is .

válasz erre

zender

9 hónapja,

Elég bitangul néz ki!

válasz erre

nefaria

9 hónapja,

Ez a no game included elég viccesnek hat egy brandelt kézikonzolon. Néha akkora marhaságokat csinál a Nintendo hogy csak pislogok.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Drenzer profiljamarco profiljaMarduk profiljatotyak profiljagery1113 profiljapetike737 profiljaXelosz profiljarDAVE profilja5t3v3nk3 profilja adambalonyi profiljaWarriorAutobot profilja