Európa nem kap a Gears of War Triple Pack-ból

2011. január 20.
2.4021
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Néhány órával ezelőtt végre kiderült, hogy a tegnapi napon leleplezett Gears of War Triple Pack miért nem rendelkezett európai megjelenési dátummal! A Microsoft ugyanis a mai nap reggelén bejelentette, hogy a csomag csak és kizárólag a tengerentúlon lesz elérhető, az amerikai játékosok számára, így régiónk boltjaiban hiába is keresnénk a két alapjátékot, valamint kiegészítéseiket tartalmazó kiadványt, sikertelen portyával záródna vásárlási szándékunk.

Hogy milyen indokot talált a Microsoft arra, hogy miért nem hozza el az öreg kontinensre is a szemrevaló pakkot? A válasz egyszerű, mindössze ezért, mert hasonló árért, itt Európában külön-külön is meg tudjuk vásárolni a Gears of War Triple Pack tartalmát, méghozzá a Gears of War 2 Classic Edition és a szimpla Gears of War megvételével.

Így tehát, ha nagyon fáj a fogunk egy Triple Pack-ra, saját magunknak állíthatjuk össze azt, méghozzá a fent megnevezett alkotásokat megvásárolva.
Gears of War Triple Pack miért nem rendelkezett európai megjelenési dátummal! A Microsoft ugyanis a mai nap reggelén bejelentette, hogy a csomag csak és kizárólag a tengerentúlon lesz elérhető, az amerikai játékosok számára, így régiónk boltjaiban hiába is keresnénk a két alapjátékot, valamint kiegészítéseiket tartalmazó kiadványt, sikertelen portyával záródna vásárlási szándékunk.

Hogy milyen indokot talált a Microsoft arra, hogy miért nem hozza el az öreg kontinensre is a szemrevaló pakkot? A válasz egyszerű, mindössze ezért, mert hasonló árért, itt Európában külön-külön is meg tudjuk vásárolni a Gears of War Triple Pack tartalmát, méghozzá a Gears of War 2 Classic Edition és a szimpla Gears of War megvételével.'>
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 6 hónapja és 17 napja

Vagy meg lehet rendelni külföldről és akkor a gyári triple pack kerül az emberhez.

válasz erre
Gears of War
4.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Xelosz profiljamarco profiljaBotyi profiljaKisember001 profilja