Európa is megkapja a Killzone 3 gyűjtői kiadásokat

2010. december 01.
1.7401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Killzone 3 fejlesztőcsapataként tündöklő Guerrilla Games emberei a tegnap esti órákban végre megerősítették - ha már egyszer a Sony erre nem volt képes -, hogy nem kell aggódniuk az európai játékosoknak sem, természetesen ők is megkapják a PlayStation 3 legjobb akciójátékának gyűjtői változatait, éppen abban a formában, ahogyan a tengerentúli fanatikusok.

Ennek köszönhetően a standard Killzone 3 dobozkák mellett egy fémdobozba zárt Killzone 3, valamint a már jól ismert Helghast Edition is fellelhető lesz az öreg kontinens játékboltjaiban.

A fémdobozos verzióban a keményebb külcsín mellett semmiféle más kézzelfogható bónusz nem jár majd a játék mellé, de néhány digitális extra tartalom már igen, így például egy dinamikus téma, a játék zenéi, valamint a retro map pack, amelyben két korábbi Killzone 2-es többjátékos csatatér tölthető majd le a Killzone 3-hoz. Ezzel szemben a Helghast Edition egy rakás kézzel fogható bónusszal is kedveskedik majd az elhangzottak mellett, így a Helghast sisaktól kezdve az akciófigurán át a 100 oldalas művészeti füzetig mindent megtalálhatunk benne. A fentiek értelmében pedig Európa sem fogja nélkülözni a két speciális kiadványt! Örvendjünk!
nincs még hozzászólás

Killzone 3
13.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

 adambalonyi profiljaManiac profiljagery1113 profiljaImperator profilja