Európa felé tart a Power Rangers: Super Samurai

2012. augusztus 13.
2.4511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Namco Bandai hivatalos közleménye szerint a nyugati régiók közül nem csak az amerikai játékosok, hanem Európa rajongói is megkapják majd a jövőben a kizárólag Xbox 360-ra érkező legújabb Power Rangers videojátékot, avagy a Power Rangers: Super Samurait.

A tengerentúlon november magasságában megjelenő akciókaland itt az öreg kontinensen némi csúszással fog debütálni ugyan, de 2012 telén, tehát az év végéig még így is biztosan a boltok polcaira kerül.

A Power Rangers: Super Samurai betöltésével a rajongók ismét átvehetik a hatalmat a tűz, a víz, a levegő, a föld és az erdők felett, méghozzá a piros, a kék, a pink, a zöld és a sárga rangerek oldalán, hogy felvegyék harcot az idegenekkel.

A Namco Bandai által fejlesztett és kiadott alkotásban nem csak hatalmas bunyókban lehet majd részünk, hanem az ötféle Power Ranger segítségével új MegaZord kombinációkat is megalkothatunk majd.

Habár a Power Rangers többnyire egy letűnt kor emléke, vélhetően azért így is elég sok rajongó emlékszik még rá ahhoz, hogy érdemes legyen egy őket a főszerepbe állító videojátékot megjelentetni. Ti még emlékeztek rájuk?
Power Rangers: Super Samurait.'>
1 hozzászólás

badam10

11 éve, 7 hónapja és 25 napja

"hanem Európa rajongói is megkapják"

Nem haragudtam meg volna rájuk ha Európába nem hozzák röhögő smiley

válasz erre
Power Rangers: Super Samurai
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja