Európa felé tart a Cartoon Network Punch Time Explosion

2011. augusztus 04.
2.1441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Deep Silver kiadónak köszönhetően még az idén Európában is megjelenhet a Papaya Studio által fejlesztett és a tengerentúlon már július elején debütált Cartoon Network Punch Time Explosion, amely a csapat egyik legsikeresebb címe volt eleddig, éppen ezért láthatott potenciált benne az öreg kontinens disztribútora.

A játékban egyébiránt a népszerű rajzfilmcsatorna legnagyobb hőseit ereszthetjük egymásnak, hogy egy kis bunyóval döntsék el ki a legjobb karakter a vidéken.

A 18 hős között olyan alakokat találhatunk majd, mint a Pindúr Pandúrok vagy éppen Szamuráj Jack, akikkel 32 pályán, mintegy 21 direkt a harcokra kiélezett arénában csaphatunk össze az ellenfelekkel. A kampánynak megfelelő sztori mód mellett a Cartoon Network Punch Time Explosion-ben többjátékos mókát és egyelőre tisztázatlan tartalommal bíró battle módot is találunk majd, így unatkozni biztosan nem fogunk a betöltést követően. A játék a Deep Silver szerint még idén ősszel megjelenhet Európában, méghozzá PlayStation 3 és Xbox 360 mellett Nintendo Wii-re és 3DS-re is.

2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 9 hónapja és 17 napja

A cikk nem egészen pontos mindenben menő smiley az a verzió, amit mi megkapunk, az a házi verzió lesz, amiket írtatok azonban azok a Nintendo 3DS-re igazak csak. Az otthoniakra konvertált verzióban a karakterek száma 40 főre lesz duzzasztva (a pályákon "fegyverként" szolgáló asszisztens karakterek nélkül), megtartva az eredeti verzió mind a 18 karakterét.
Én leginkább azt remélem, hogy a karakterek úgy lesznek összeválogatva, hogy minél több showból és nem 5 meséből kiragadva a legjelentéktelenebb mellékszereplőket is. Illetve, ahogy kolléga lentebb nyilatkozott, remélem sok Bolygó kapitánya féle klasszikus karakter lesz benne és a mai meséket éppenhogy érintik. Jetson, Frédi, Tom & Jerry, Maszk, Batman velük lenne jó játszani egy ilyenen, az ember újra gyerek lesz tőle. kacsintó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 9 hónapja és 20 napja

A videók és képek alapján nem nagyon indokolja semmi, hogy miért következő generációs konzolokra jön. Miért nem jön ki ez a játék PS2-re vagy PC-re? Pedig gyerek korom óta várok egy ilyenre. Ráadásul benne van Captain Planet, szóval abszolút retro faktor érzésem lenne. meglepődött smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja