Euro 2008 demo - Leheletnyi újdonság

2008. március 31.
8.6141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
A tegnapi beharangozó hír után úgy gondoltuk, illene kicsit vallatni az UEFA Euro 2008 demó verzióját.
 

Jópár félidő lejátszása, és a germán sasok többszöri legyőzése után azért valamelyest már pontosabb képet kapunk a hamarosan bemutatkozó játékról, és végtére az is megállapítható, hogy azért igyekeztek némi újdonságot is belecsempészni az EB hivatalos játékába, ugyanakkor látványos újításokat senki ne várjon majd az Euro 2008-tól.

Hetedik perc a mérkőzésen. Anelka birkózik a német védőkkel a tizenhatoson belül, majd egy kényszerítő után az üresen álló Henry elé passzol, aki aztán a tőle megszokott hanyag eleganciával pofozza a lasztit a hálóba.

Nagyjából ez volt az első meccs kezdetének forgatókönyve. Némi meglepetést okozott a dolog, hogy ilyen könnyen sikerült gólt szereznem, amikor az aktuális FIFA demójával próbálkoztam, ez nagyjából a harmadik meccsen jött össze, akkor is egy szerencsétlen öngól formájában. Szóval egyértelműen visszavett az EA a nehézségi szintből, ami az újdonsült játékosoknak jól jöhet ugyan, egy veterán spíler viszont már komolyabb kihívásra vágyhat. (Remélhetőleg a nehézségi szint választása ezt orvosolja majd.)


Euro 2008 demo - Leheletnyi újdonság - 2. kép

Tetszetős menü, elektronikus ütemek fogadnak minket a demó verziót elindítva. Ez mind teljesen rendben is van, mondhatni ez a kötelező teljesítmény az EA Sports részéről. Kiválasztva a német vagy a francia válogatottat aztán gyorsan az arénában találjuk magunkat, ahol a jól megszokott kép fogad minket. Illetve mégsem! A kanadai EA Sports bizonyára abból indult ki, hogy mind Svájc, mind pedig Ausztria magasan fekvő ország, mikor is rászánta magát, hogy láthatóvá teszi a játékosok leheletét. (!!!) Reméljük nagyon rossz időjósok ülnek a fejlesztők között, mert ha idén júniusban is így látszik majd a játékosok lehelete a közvetítés során, akkor bizony nagyon csúf nyarunk lesz idén...

Euro 2008 demo - Leheletnyi újdonság - 3. kép

Az irányítás gyakorlatilag semmit sem változott, egyedül a szabadrúgásoknál találkozhatunk újítással. A játékosok kidolgozása egy LEHELETTEL finomabb lett, nincs viszont kommentátor a demóban. Ez azt vetíti előre, hogy talán a teljes verzióban sem lesz, szóval lehet ennek örülni, vagy nem, döntse el mindenki maga, hogy hiányzik-e majd a két szövegláda az ESPN-ről.

Egy szó, mint száz, leginkább abban a mondatban lehetne megfogni az Euro 2008-at, mint az utolsó FIFA-t, amely kapott egy új profilt, de igazság szerint nem is vártunk többet a játéktól. Teljes képet azonban csak a megjelenés után kaphatunk, ígérjük hamarosan beszámolunk a tapasztalatokról.

Kapcsolódó:

Indul a visszaszámlálás - UEFA Euro 2008 demo
Euro 2008: Nem érkezik a Wii és a DS verzió
5 hozzászólás

Vendég

11 éve, 1 napja

Szupi jó játék!

válasz erre

Vendég

15 éve, 2 hónapja és 7 napja

hát nyárvan

válasz erre

Vendég

15 éve, 2 hónapja és 12 napja

szeva nyár van király


válasz erre

Vendég

15 éve, 2 hónapja és 14 napja

Elvileg jó játék. De a TELJES azért az az igazi EB élmény!!

válasz erre

Vendég

15 éve, 3 hónapja és 1 napja

JÓ EZ A JÁTÉK NEKEM MEG VAN PS2RE!!NAGYON KIRÁLY!!
HAJRÁ DIÓSGYŐR!!!C.U.D.2003.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljasoami profilja