Etrian Odyssey III: The Drowned City: Friss hírek a játékról

2010. június 30.
1.5331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Az Etrian Odyssey III: The Drowned City című szerepjáték az Atlus U.S.A.

kiadó terméke, amely izgalmas kalandokról és felfedezésekről szól. A matéria egy pezsgő, óceáni paradicsomba kalauzolja el a felhasználókat, akiknek az a feladatuk, hogy feltérképezzék a földalatti börtönökkel teli helyet. A játékosok egy hatalmas kiterjedésű területet hajózhatnak be, a fő feladatuk pedig az, hogy egy rejtélyes, elsüllyedt várost fedezzenek fel és persze túléljék a veszélyekkel teli expedíciót.

Az elszánt felfedezők rendelkezésére egy érintőképernyős térképes szerkesztőprogram áll, amely segítségével könnyebben eljuthatnak a célterületekre. A felhasználóknak bátornak, elszántnak, ravasznak kell lenniük, csak így élhetik túl a misztikus kalandokat. Az alkotásban a kalandorainkat kedvünk szerint testre szabhatjuk. Az óceán mélyén található Armoroad titkos városa, amely a szóbeszéd szerint régen egy hatalmas, nyüzsgő világváros volt. Az elsüllyedt metropolisz felkutatása számos veszéllyel, izgalmas pillanatokkal és váratlan, fordulatos eseményekkel jár. Az Etrian Odyssey III: The Drowned City megjelenéséről egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy Észak-Amerikában idén ősszel adják ki Nintendo DS-re.


Etrian Odyssey III: The Drowned City: Friss hírek a játékról - 2. képEtrian Odyssey III: The Drowned City: Friss hírek a játékról - 3. kép

2 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

10 éve, 9 hónapja és 5 napja

[Tiltott felhasználó!]

skyman

10 éve, 9 hónapja és 7 napja

Hát ez nagyon fain

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljagery1113 profilja