Ethical Hacking konferencia Magyarországon először

2008. április 01.
3.8901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
Hazánkban először kerül megrendezésre az Ethical Hacking konferencia 2008.

április 24-én a Cinema City Arénában. A NetAcademia Oktatóközpont az etikushekker-képzés kizárólagos magyarországi képviselőjeként azzal a céllal hívta életre a konferenciát, hogy a részvevő rendszergazdákat és biztonsági szakembereket a gyakorlatias előadások során felkészítse mindazon támadásokra, amelyek ma az informatikai rendszereket veszélyeztetik.

"Napjainkban az információbiztonsági szakembereknek naprakész tudással és tapasztalattal kell rendelkezniük a hálózatok és számítógépek védelmének érdekében. A konferencián konkrét támadások szimulálásával és a helyszínen berendezett számítógépes labor segítségével szemléltetjük az informatikai rendszerek lehetséges gyenge pontjait" ? mondta Fóti Marcell, a NetAcademia ügyvezetője.

Nemzetközi tapasztalatok
A rendezvényen előadást tart Rajive Kapoor, az Ethical Hacking tanfolyamot jegyző EC-Council európai képviseletét ellátó Security Systems Resource International (SSR-I) ügyvezetője is, aki a hekkelés nemzetközi helyzetéről és az ellene alkalmazható védelmi mechanizmusokról beszél. Szó lesz még többek között a vezeték nélküli rendszerek feltöréséről, komplett hálózatok megszállásáról és megsemmisítéséről, a Man in the Middle (közbeékelődő) támadók és az adathalászok technikájáról, a rootkitek működéséről, valamint a hitelesített adatküldésről is. Az előadásokat látványos demók színesítik majd.

A rendezvény szakmai támogatója, az Információrendszer Ellenőrök Egyesülete (ISACA). A rendezvényről további információ a http://www.netacademia.net/konferencia oldalon található.
1 hozzászólás

Vendég

16 éve, 1 hónapja és 2 napja

Valaki mondja meeg ha tudja hogy a mortal kombar SM-hez hogy hekkelni és ez a cikk ne nagy mert nincsen olyan rajta ami az embereket érdekelné konzol bármi....szomorú smileymosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profiljaBotyi profilja