Eternal Sonata: Október végén érkezik Amerikába

2008. szeptember 13.
1.8371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Már nagyon rég hallottunk a tri-Crescendo (Baten Kaitos, Baiten Kaitos Origins) elragadóan bájos, az ifjú kompózer, Frédéric Chopin fiktív kalandjait feldogozó szerepjátékáról.

Amikor utoljára szóbahoztuk a késlekedő PlayStation 3-as verziót, még az sem volt bizonyos, hogy a játék elhagyja egyáltalán Japánt. A tavalyi esztendőben minden régió kapott a játék Xbox 360-as verziójából, ám a Sony változat sorsa kátséges volt mostanáig.

A játékot hivatalosan forgalomba hozó Namco Bandai azonban megnyugvást hozott számunkra, hiszen az amerikai változat már biztosan megjelenik, pontosan október 21.-én. Ez már okozhat némi felvidulást, hiszen így számunkra ismert nyelven férhetünk hozzá, amennyiben úgy döntünk, hogy importálunk egyet magunknak az amerikai NTSC kiadásból. Az európai kiadás sorsa továbbra is ismeretlen, nem tudunk friss információkkal szolgálni, marad a várakozás.

A PlayStation 3-as port több extrát is tartalmaz majd, az Xbox 360-as kiadáshoz képest, úgy mint két új karaktert (Crescendo and Seranade), bónusz jeleneteket, új ruhákat, kalandokat és zenéket. Így talán érdemes annak is belevágnia, aki már korábban Xbox 360-on kivégezte az anyagot. A hivatalos box art is kézre került, alant megtekinthető. Továbbra is várunk egy európai konfirmációt, talán nem hiába.


Eternal Sonata: Október végén érkezik Amerikába - 2. kép

1 hozzászólás

Trishtan

13 éve, 5 hónapja és 11 napja

Kérem szépen ez a next-gen cel shader grafika, amit a játék nyújt, nem az új PoP

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljamarco profilja