Északra utazott Cory Barlog és Kratos szinkronhangja a legújabb God of War videó miatt

2018. április 23.
3.9231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egészen hihetetlen, hogy ezt mondjuk, de hiába jelent meg már a múlt héten a God of War, a készítők még mindig képesek voltak egy olyan videót bemutatni a spártai harcos legújabb kalandjáról, amit tátott szájjal bámultunk.

Az alábbi felvétel ugyanis egy fejlesztői naplóként Cory Barlogot, a játék alkotóját, valamint Chris Judge-ot, Kratos szinkronhangját állította a középpontba, akik egyenesen Norvégiáig utaztak azért, hogy havas fjordok között beszélgessenek egy kicsit az alkotásról, különös tekintettel a környezetről, amit ugyanolyan cudarnak alkottak meg a játékban, mint amilyen a valóságban is.

Sőt mi több, a páros nemcsak beszélget, miközben esik a hó, és láthatóan majd megfagynak a kamera előtt, hanem kipróbálják az íjászatot és a baltadobást is, ami a God of War keretein belül például igencsak fontos elem. Inkább mutatjuk:

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

movi

1 éve, 3 hónapja és 2 napja

Nincs több videó, mint bármely más hasonló kategóriájú játékhoz! Aki unja, az valszeg azért, mert nincs Ps4-e, vagy eleve nem érdekli a játék!
Egyébként meg ne nézd meg!

válasz erre

Hellblade

1 éve, 3 hónapja és 2 napja

Tudnak utazgatni és beszélgetni..Jó!
Nagyon rendesek hogy ezért odautaztak!

válasz erre

Hentes

1 éve, 3 hónapja és 2 napja

Már unalmasak nagyon.

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 3 hónapja és 2 napja

Nálam nagyon túltolták a GoW videókat, frankón meguntam.

válasz erre
God of War (2018)
18.098 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaXelosz profiljamarco profiljaMarduk profiljarDAVE profiljaHellblade profiljaWarriorAutobot profilja adambalonyi profiljaManiac profiljaXelosz profiljawazko profilja