eSportokra fókuszáló egérpadot mutatott be a Razer

2016. szeptember 29.
3.0271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Razer látványosan sokat költ marketingre, rengeteg rendezvényt és csapatot szponzorálnak, kisfilmeket készítenek és különféle médiumokban hirdetik az új termékeiket, a legnagyobb megjelenés pedig manapság az eSportban van.

A tegnap este bemutatott felsőkategóriás egerük mellé érkezett egy új egérpad is, mely a gyártó szerint egy tökéletes esport egérpad. A Razer Gigantus 455 x 455 milliméteres méretével valóban a nagyobb egérpadok közé tartozik, a vállalat pedig rögtön három változatot készített belőle.

A "Team Razer" változat egy exkluzív ajánlat a gyártó online boltjából, mely a szokásos Razer embléma helyett egy Team Razer logót kapott. A "Special Black Edition" szintén online bolt exkluzív és nevéből adódóan teljesen fekete, a Razer logót is elbújtatták az egérpadban.

A boltokba kerülő alapmodell egy sima Razer emblémát kapott, a 30 eurós európai ár pedig a drágább egérpadok közé helyezi el. A precíz irányításra szabott felületen túl megemlítendő még az újdonság vastagsága, mellyel kitűnik a hagyományos modellek közül.
2 hozzászólás

totyak

8 éve, 2 hónapja és 14 napja

Tökéletes esport egérpad, na hagyjanak már ezzel. Annyira nem bírom az ilyet.

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 2 hónapja és 14 napja

Akkor nem nekem találták ki. röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja