eSport szakágat indít a Valencia CF

2016. június 10.
2.9981
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az eSport már hosszú évek óta jelen van, ugyanakkor az elmúlt néhány évben ugrásszerűen megnőtt a népszerűsége, egyre többen vesznek részt a versenyeken, melyeket egyre több vállalat támogat, ezáltal pedig a nyeremények is egyre nagyobbak.

A felsoroltak más területek számára is igen vonzóak, így az utóbbi időben egyre több új eSport szervezet és csapat bukkan fel, illetve a komoly felvásárlások sem ritkák. Nemrég a spanyol élvonalban szereplő Valencia CF jelentette be, hogy beszáll az eSportba.

Az elsősorban futballcsapatáról híres spanyol óriás úgy mutatta be új igazolásait, mintha sztárfocisták lennének, de természetesen a megállapodás részletei nem ismertek. Azt lehet még tudni, hogy első körben Hearthstone és Rocket League versenyeken indulnak majd, de várható például egy Fifa csapat összeállítása is. Ez a terjeszkedés ismét jól példázza, hogy mekkora potenciál van még az eSportban és egyre több nagy név lép majd be ebbe a piacba.
2 hozzászólás

kpal

8 éve, 5 hónapja és 19 napja

Spanyolok jók fociba ,lehet itt is tarolnak majd .

válasz erre

totyak

8 éve, 5 hónapja és 20 napja

Ők már gondolom rendesen fizetésért nyomják majd, nem csak odamennek és a jó szerepléssel megszerezhető nyereményekből, illetve esetleges szponzori díjakból tartják fenn magukat.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja