Érzelgős történettel sokkol majd minket az új Gears of War?

2014. január 28.
4.0431
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Cliff Bleszinski szerint ugyan nagyon jó kezekben vannak jelenleg a Black Tusk Studios csapatánál a Microsoft által frissen megvásárolt Gears of War-jogok, de a brigád legfrissebb álláshirdetései alapján mi ebben egyáltalán nem vagyunk biztosak.

A stúdió ugyanis nemrégiben feladott néhány friss álláshirdetést, amelyekben új munkaerőket keresnek az új Gears of War-játékhoz, és ezek alapján igencsak nagy figyelmet kívánnak fordítani a történetre.

Hogy akkor mégis miért aggodalmaskodunk? Mert az álláshirdetésben kikötés volt, hogy a történet teljes egészét meg kell álmodnia az érkező új munkatársnak, így a karakterektől kezdve, a dialógusokon át az érzelmes szálakig bezárólag.

Hogy utóbbira miért van szükség, egyáltalán miként kell érteni, azt nem tudjuk, de nincsenek túl jó előérzeteink ezzel kapcsolatban.
Cliff Bleszinski szerint ugyan nagyon jó kezekben vannak jelenleg a Black Tusk Studios csapatánál a Microsoft által frissen megvásárolt Gears of War-jogok, de a brigád legfrissebb álláshirdetései alapján mi ebben egyáltalán nem vagyunk biztosak.'>
7 hozzászólás

I3enG

11 éve, 15 napja

ez a játék még mindig nincs lezárva?

válasz erre

kpal

11 éve, 15 napja

mi lesz ebből Romeó és Julia menő smileynyelvnyújtó smiley

válasz erre

Bvektor

11 éve, 16 napja

Hát nem tudom, én tökéletesen eltudok játszani egy játékkal akkor is, ha nem egy regény, a kifejezetten érzelmes játékok pedig nem annyira jönnek be.

válasz erre

totyak

11 éve, 16 napja

Érzelmes szál nem biztos, hogy romantikus szál. Lehet, hogy baráti kapcsolatok, ellenséges viszonyok stb. Nem tudom miről szól a játék pontosan.

válasz erre

mnorbi

11 éve, 16 napja

Ezt a romantikus szálat egyedül a Witcherben tudtam elviselni, de pl a Mass Effectben már annyira soknak éreztem. Egyébként mindkettő nagy kedvencem mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

11 éve, 16 napja

Kis homo cucc belefér.röhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre

italianman

11 éve, 16 napja

PRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR. Megnézném én azt.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Remulto profiljaManiac profiljamarco profilja