Erős sztorival felvértezve érkezik majd a Call of Duty: Vietnam?

2009. december 30.
1.6931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Azt már tudjuk, hogy a 2010-es esztendőben sem maradunk Call of Duty nélkül, és ahogyan azt egy illetékes meg is erősítette nem is olyan régen, az aktuális epizódot a Treyarch csapata fejleszti majd, akik valószínűleg a vietnami háborút választják az új rész tematikájának.

Utóbbi információk sajnos csak pletykán alapulnak, mint ahogyan a Call of Duty: Vietnam cím is, ami biztos, hogy a történelembe nyúlik vissza a játék, a mai napon pedig egy újabb érdekes pletyka ütötte fel a fejét vele kapcsolatban.

Mivel szóbeszéd, ezért ne vegyük készpénznek az elhangzottakat, de az PlanetXbox360 biztosnak vélt értesülései szerint a Treyarch-féle CoD egy roppant erős történettel szeretné beírni magát a sorozat történelmébe. Ha jól meggondoljuk, és figyelembe vesszük, hogy mondhatni egyik modern korba helyezett Call of Duty epizódnak sem volt túl jó a sztorija, és mondhatni csapnivaló volt a kampánya, addig a feltehetően Vietnamot középpontba helyező új epizódban kézenfekvő lenne egy erős történet beépítése.

Mindemellett a forrás megemlíti még, hogy nem csak a történet lesz erős, hanem még egyes katonáink sztorija és sorsa is nagyon fontos szerephez jut. Ha mindez igaznak bizonyul, akkor végre egy valóban jó kampánnyal felvértezett CoD epizód láthat napvilágot. Reméljük, hogy így is lesz, mindenesetre a hivatalos bejelentésig az elhangzottakat ne vegyük teljesen készpénznek.
Call of Duty nélkül, és ahogyan azt egy illetékes meg is erősítette nem is olyan régen, az aktuális epizódot a Treyarch csapata fejleszti majd, akik valószínűleg a vietnami háborút választják az új rész tematikájának.'>
nincs még hozzászólás

Call of Duty
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja