Erősebb hardverrel ellátott PS4-en dolgozik a Sony?

2016. március 18.
4.5681
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Érdekes pletykákat szivárogtatott ki ma délután a Kotaku csapata, akik több forrásból is úgy értesültek, hogy a Microsoft után a Sony is egy erősebb hardverrel ellátott konzollal szemez.

Míg azonban a redmondi óriás még csak a távoli jövő kapcsán merte felvetni egy hardveres bővítés lehetőségét, addig az említett lap szerint a Sony-nak konkrét tervei is vannak, így már gyakorlatilag is gyártható lenne az a PlayStation 4.5 fantázianévre hallgató szerkezet, amely a PS4 alapjaira épülne, ellenben sokkal erősebb GPU kapna helyett benne.

Hogy mire fel ez a grafikai erősítés? Összességében egy rendkívül logikus lépés lenne a japánok részéről, hiszen ezzel még ebben a generációban meg tudnák valósítani a fejlesztők az első 4K felbontású videojátékokat, hovatovább a PlayStation VR-nek is több erőforrás jutna. Habár a téma kapcsán már most tucatnyi kérdésünk merült fel, egyelőre viszont mindegyik költői, hiszen csak egy pletykáról van szó, ami első blikkre igencsak izgalmasan hangzik.
15 hozzászólás

kylx

8 éve, 8 hónapja és 19 napja

Ha jól gondolom, ez az első konzol ami ilyenen esik át?

válasz erre

rDAVE

8 éve, 8 hónapja és 19 napja

Sokadik ilyen pletyka ez már, szerintem felesleges vele törődni. Nem hinném, hogy marketing szempontból előnyös lenne, ha megsz.patnák a korábbi PS4 vásárlókat egy erősebb modell kiadásával.

válasz erre

Ravor

8 éve, 8 hónapja és 19 napja

Kíváncsian várom a többi infót ebben a témában röhögő smiley

válasz erre
12a(z) 2 -ből
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
VaPe profiljaXTomiX0029 profilja