Érkezőben az ASUS Transformer Pad TF103C

2014. április 10.
2.6251
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az androidos táblagépek piaca még mindig szívesen fogadja az új készülékeket, hiszen az évek során sem alakult ki egy megdönthetetlen gyártói dominancia ebben a szektorban, ráadásul a gyártók igyekeznek egyre különlegesebb ajánlatokkal előrukkolni.

Már néhány éve életképes a billentyűzettel, illetve dokkolókkal érkező táblagépek piaca, hiszen az említett kiegészítőkkel tovább növelhetjük a gépek funkcióinak listáját. Az ASUS több különleges táblagéppel rukkolt már elő, volt amelyik egy telefonnal egybekötve érkezett és volt már billentyűzetes dokkolóval érkező megoldásuk is. Az utóbbi kategóriába érkezhet hamarosan az ASUS Transformer Pad TF103C, melynek lehetséges specifikációja nemrég érkezett meg az internet világába.

Az androidos táblagép 10,1 hüvelykes, 1280x800-as felbontású kijelzővel érkezik, így a hozzácsatolható billentyűzet segítségével egy kisebbfajta netbook szerepét is teljes mértékben át tudja venni. A rendszer meghajtásáról egy négymagos, 1.33GHz-es Intel Atom Z3745 processzor és 1GB RAM gondoskodik. A belső tárhely mérete 16GB, de memóriakártya segítségével a 64GB sem jelent problémát. A rendszer szerepét vélhetőleg a legújabb, Android 4.4. KitKat rendszer tölti majd be, de lehetséges, hogy be kell érnünk a 4.3 Jelly Bean verzióval. A kamerák terén pedig kapunk előlapi és hátlapi megoldást is.
3 hozzászólás

teglasdavid

10 éve, 10 hónapja és 22 napja

Na ez már akkor tablet lesz! Ha nem csak kamu! röhögő smiley

válasz erre

csirkee

10 éve, 10 hónapja és 22 napja

Nem tartom kizártnak, hogy a jövőben találkozunk majd egy ilyen kis géppel. Bár én úgy vagyok vele, ha már van hozzá billentyűzet, akkor inkább ultrabook legyen. A tablet nem erre való.

válasz erre

totyak

10 éve, 10 hónapja és 22 napja

A 4 magos proci az elég komoly. Még a ramot duplázhatták volna.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja