Érkezőben van az Intel B360-as chipkészlet

2017. augusztus 20.
4.9731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az Intel és az AMD végre ismét látványos harcot vív egymással a processzorok piacán, mely természetesen nem csak adott termékeket érinti, hanem a hozzájuk kapcsolódó egyéb fejlesztéseket is.

Az új processzorok általában új chipkészleteket és ezáltal új alaplapokat is hoznak magukkal, az Intel pedig az utóbbi években nagyon egyszerű sémát követett a H, B, Z és X szériákkal. Az AMD azonban gondolt egyet és borsot tört az Intel orra alá, hiszen bemutatták a B350-es chipkészletet és vele együtt a rengeteg ráépülő alaplapot.

Érkezőben van az Intel B360-as chipkészlet - 2. kép

Az Intel így nem igazán élhet a jó szokásával, mely szerint a következő generációval a B350-es Intel chipkészletnek kellett volna érkeznie. A vállalat továbbra is hisz a számok erejében, így a hírek szerint B360 néven érkezik az új, pénztárca barátabb megoldásuk, melyről így akár sokan azt hihetik, hogy alapból jobb, mint az AMD B350-es fejlesztése, hiszen mégiscsak 360 szerepel a dobozokon.
1 hozzászólás

WarriorAutobot

1 éve, 11 hónapja és 24 napja

Rendesen megy a harc minden téren a két vállalat között.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljaWarriorAutobot profiljaMarduk profilja adambalonyi profiljaManiac profiljaXelosz profiljarDAVE profiljawazko profiljagery1113 profilja